logobanner
Wat is er zaterdag 20 juli 2019 te doen.

Welkom naar de website van jeugdtennistVERder.org


Tennislessen
Wil je graag mee doen met de tennissport of jezelf nog een stuk verbeteren dan biedt tennisclub Rackem de mogelijkheid om tennislessen bij ons te volgen. Hiervoor is tennisclub Rackem een samenwerking aangegaan met tennisleraar Jan Hans Picek.
Tennisles competieteams
In de maand maart bestaat er de mogelijkheid om 4 zaterdagen les te nemen van onze nieuwe tennisleraar Jan Hans Picek. De groep mag bestaan uit 6 tot maximaal 8 personen. Wil je meer informatie over de tennislessen? Neem dan contact op met de tennisleraar.
Tennisles Senioren
De tennislessen voor senior leden zijn niet inbegrepen in de contributie. De tennislessen worden verzorgd tennisleraar Jan Hans Picek. De lessen worden in principe wekelijks op dinsdag gegeven in de periode van april t/m september, m.u.v. vakanties en vrije dagen. Voor deze tennislessen dien je rechtstreeks contact op te nemen met Jan Hans, de vereniging is hierin geen intermediair. Wil je meer informatie over de tennislessen of een proefles volgen? Neem dan contact op met tennisleraar.
Tennisles Jeugd
De 17 zomer lessen worden in principe wekelijks gegeven in de periode van april t/m september m.u.v. vakanties en vrije dagen. De 20 winterlessenworden in principe wekelijks gegeven in de periode van oktober t/m maart m.u.v. vakanties en vrije dagen. De tennislessen zijn niet inbegrepen in de contributie.Je geeft je op voor een seizoen en de tennislessen kunnen per maand betaald worden. Wil je meer informatie over de tennislessen of een proefles volgen? Neem dan contact op met onze jeugdbegeleider Trijntje Kroezen via telefoonnummer 06 21548694 of tennistrainer Jan Hans Picek. De OPEN DAG voor TC rackem staat gepland op zondag 7 april van 10:00 uur tot 13:00. De tennisleraar is hierbij aanwezig om kennis te maken met tennis. Het zou leuk zijn als de jeugdleden dan ook op de baan zijn.
Tennisleraar
Wil je meer informatie over de tennislessen of een proefles volgen? Neem dan contact op met tennistrainer Jan Hans Picek via jan.hans.picek@gmail.com of telefoonnummer 06-55864288 ( bij voorkeur in de ochtend).
Wie wat waar?
De lessen vinden plaats op een dinsdag volgens een nader op te stellen schema.

Om deel te kunnen nemen aan de tennislessen moet je lid zijn van onze vereniging. Als dit het geval is kun je via de tennisleraar lessen aanvragen.
Tot gauw op de tennisbaan en, laat je talenten zien.

Lidnummer

WachtwoordWachtwoord vergeten
AGENDA
23
jul
GEEN tennisles
24
jul
Open toss ochtend tennis Dames
30
jul
GEEN tennisles
31
jul
Open toss ochtend tennis Dames
6
aug
GEEN tennisles